• Home
  • 11 bästa rymdvärmare att köpa 2021, enligt experter

11 bästa rymdvärmare att köpa 2021, enligt experter

när temperaturen fortsätter att doppa över Amerika, kan rymdvärmare vara en användbar hushållsapparat, ett snabbt och ekonomiskt sätt att värma upp saker. Dessa bärbara enheter gör att du kan få en effektiv ökning av värme till alla rum i ditt hus, eller till och med utomhus. Dessutom tvingar fallande temperaturer, liksom arbete hemifrån normer och ökande fall av Covid-19-infektioner, fler och fler människor inomhus och oftare den här säsongen.

hoppa framåt hur man köper rymdvärmare

om du vill umgås säkert kan utomhusvärmare göra det mer bekvämt att samla utanför. Självklart, varje sammankomst — från att sitta runt en brasa att gå på en vandring — bör följa normal social distansering vägledning och säkerhetsåtgärder annars, från ansiktsmasker till hand sanitizers. ”Utomhusvärmare är ett bra sätt att värma upp områden på din gård eller uteplats så att du fortfarande kan komma ihop med vänner och familj även när dagarna blir svalare”, säger Bailey Carson, chef för rengöring och hemförbättring på Handy.

bästa rymdvärmare att handla

för att ge dig en uppfattning om de bästa alternativen för rymdvärmare, här är några av de bästa över prispunkter, enligt expertguiden ovan, som vi höll mot några topprankade modeller hos olika stora återförsäljare.

bästa kombinationsvärmare: Vornado

Vornado VH200 bärbar värmare

Vornado VH200 är en relativt prisvärd rymdvärmare som ger nästan omedelbara önskade temperaturer som kan jämnt fördela värmen i ett rum. ”Det erbjuder också överhettningssäkerhetsfunktioner, toppskydd och det yttre plastskyddet förblir svalt”, säger Wiseman. Dessutom är den kompakt så att den lätt kan stoppas bort när du inte använder den.

bästa infraröda rymdvärmare för familjer: Dr.infraröd värmare

Dr. infraröd värmare bärbar rymdvärmare

notera sitt energibesparande alternativ, dubbla värmesystem och inbyggd termostat som sträcker sig från 50 till 85 grader, rekommenderar Wiseman denna bärbara modell. ”Rymdvärmaren drivs genom en sladdad elektrisk med 120 volt, som jämnt kan värma ett helt rum,” tillade han.

bästa budgetvänliga rymdvärmare: Lasko

Lasko Keramisk bärbar rymdvärmare

perfekt för sovrummet eller andra små utrymmen, denna rymdvärmare har tre tysta alternativ-Hög, Låg och fläktläge. ”Det finns 11 olika temperaturinställningar och ett bekvämt bärhandtag,” tillade Barrett. ”Säkerhetsfunktionerna är också bra och redan där.”Laskos nyare elektriska cykloniska keramiska Konsolvärmare innehåller en multifunktionsfjärrkontroll och två olika tysta värmeinställningar, bland en sömntimer och andra anmärkningsvärda funktioner.

bästa avancerade rymdvärmare: Dyson

Dyson Hot + Cool Jet Focus AM09 fläkt

Dyson Hot + Cold är en effektiv rymdvärmare som erbjuder klimatkontroll året runt. ”Det här effektiva systemet låter dig välja mellan de fokuserade eller dispergerade inställningarna som ska användas som en personlig värmare eller för att värma ett helt rum”, sa Wiseman. ”Denna bärbara värmare är praktiskt taget tyst och erbjuder avfuktningsfunktioner.”QuietMark inkluderar faktiskt denna Dyson-modell bland sina tilldelade lågbrusvärmare.

bästa rymdvärmare för inomhus/utomhusbruk: Herr värmare

Herr värmare MH9BX Buddy inomhus-säker bärbar propan strålningsvärmare

bekvämt för både utomhus och inomhusbruk, har detta strålande alternativ en automatisk avstängning när den tippas och kan värma utrymmen som är så stora som 225 kvadratmeter. ”Det är helt effektivt och rent brinnande, har ett automatiskt avstängningsalternativ-och är bärbart”, sa Barrett.

bästa rymdvärmare för sovrum: KopBeau

KopBeau 1500W oljefylld radiator rymdvärmare

Van Tuijls övergripande toppval för sovrum går till KopBeau inomhus propan rymdvärmare. Denna oljedrivna konvektionsmodell har fyra uppvärmningslägen, en fjärrkontroll och moderna säkerhetsfunktioner. För att minimera dina verktygskostnader har den också ett smart eco-läge som växlar mellan den högsta och lägsta inställningen för att bibehålla rumstemperaturen samtidigt som energiförbrukningen sänks.

bästa rymdvärmare för stora rum: Lifesmart

Lifesmart 6 Elementvärmare

för stora utrymmen rekommenderar Van Tuijl Lifesmart infraröd rymdvärmare med en maximal 1500 Watt hög inställning. Den innehåller en fjärrkontroll, en 12-timmars timer, tre olika värmelägen och till och med en ’eco-inställning’ på bara 500 watt för när du vill ta med den till ett mindre rum.

bästa kompakta rymdvärme: Andily

Andily elektrisk rymdvärmare

andily keramisk värmare är en budgetvänlig modell som är idealisk för hem-eller kontorsbruk. ”Det är trevligt och kompakt, men kan leverera en jättestor 1500-Watt på sin högsta inställning,” sade Van Tuijl.

bästa panelvärmare: De ’Longhi

De’ Longhi Mica Thermic Panel värmare

låt inte den snygga designen lura dig, den här lätta rymdvärmaren packar en kraftfull stans med 1500 watt värme. ”Denna rymdvärmare kan enkelt monteras på vilken vägg som helst, vilket ger en justerbar termostat med flera värmekontrollalternativ som gör att du kan anpassa dig till lämplig värme,” sa Wiseman.

andra rymdvärmare att överväga

Lasko elektriska Tornvärmare

snarare än en traditionell fläktdesign som används i många av alternativen ovan, har denna Lasko rymdvärmare en bladlös design som Dyson-modeller. Den är utrustad med en rad säkerhetsfunktioner, inklusive en säker beröringsyta och en automatisk avstängningsbrytare för att starta. Med sitt tysta oscillerande läge kan det snygga tornet jämnt fördela värmen i rum upp till 300 kvadratmeter.

TaoTronics PTC 1500W rymdvärmare

om hastigheten är namnet på spelet har TaoTronics täckt dig. Denna rymdvärmare kan nå upp till 70 grader Fahrenheit på tre sekunder och har svängning från sida till sida för ökad värmefördelning. Dessutom levereras den med tre värmemetoder och inkluderar överhettningsskyddssensorer, samt en automatisk avstängningsbrytare.

Vad är en rymdvärmare och behöver du en?

rymdvärmare är bärbara enheter utformade för att värma enkelrum snarare än hela hus, förklarade Arie Van Tuijl, en licensierad heminspektör och grundare av Home Inspector Secrets. ”Det fantastiska med rymdvärmare är att husägare kan använda dem på” efter behov ”utan att vrida upp sin HVAC-termostat”, sa han. ”Faktum är att husägare kanske vill sänka termostaten om du bara vill värma upp ett enkelrum och spara på energikostnader.”

rymdvärmare fördelar

förutom deras huvudsakliga funktion att värma upp saker, kan rymdvärmare bevisa sitt värde på en mängd andra sätt.

rumsvärmare fungerar snabbare. En rymdvärmare tar mindre tid att distribuera värme och värme inom ett område jämfört med ett HVAC-system, förklarade Glenn Wiseman, försäljningschef för Top Hat Home Comfort Services. ”Centralvärme tar ofta lite tid att nå en inställd temperatur”, sa han. ”Det är ett bekvämt sätt att du snabbt kan höja rumstemperaturen och lägga värme till något utrymme som behövs.”

rymdvärmare är konsekventa. Rumsvärmare kan också hålla samma temperatur i ett utrymme så länge du vill, så att du enkelt och snabbt kan stänga av den och stänga av värmen.

de finns i många alternativ för att svara på många behov. Från inomhus — och utomhusvärmare till en rad tillgängliga storlekar och stilar, kan myriad space heater-modeller låta dig hålla dig varm på olika sätt-och till olika prispunkter.

rymdvärmare kan spara pengar. Istället för att betala för att värma upp ett helt hus och hålla det varmt, fungerar rumsvärmare som ett komplement till ditt HUVUDHVAC-system för att öka temperaturen i det specifika området du spenderar tid i.

”de främsta fördelarna med en rymdvärmare är att det kommer att minska dina nyttjandekostnader och ge dig rätt rumstemperatur när du behöver det”, säger Natalie Barrett, service quality supervisor på Nifty Cleaning Services.

typer av rymdvärmare

det finns tre huvudtyper av rymdvärmare, var och en utformad för att värma upp ditt utrymme genom en annan metod. Strålningsvärmare används vanligtvis för att värma upp människor, konvektionsvärmare värmer den faktiska luften i ett rum och en kombinationsvärmare ger dig lite av båda alternativen, förklarade Carson.

strålande. I stället för att värma luften i ett helt rum, gör strålningsvärmare snabbt el till strålningsenergi för att värma föremål eller människor framför den. ”De är bäst om du vill värma ett område mycket snabbt och används vanligtvis som” spotvärmare”, vilket innebär att de bara skulle värma ett specifikt område som pekas på”, säger Wiseman.

en relevant fördel med dessa värmare för alla som arbetar hemifrån är att de är tysta, utformade med minimala rörliga delar . Det betyder också att de är mindre benägna att bryta ner. Med det sagt kan de också vara en brandrisk när de blir heta — och de kanske inte är bäst för din sovsituation. ”Tyvärr har de vanligtvis en orange glöd och kanske inte fungerar bra i sovrummen,” tillade Van Tuijl.

konvektionsvärmare. Konvektionsenheter förlitar sig på att varmluft stiger och kall luft faller för att tyst sprida värmen utan fläkt. Även om dessa rymdvärmare tar längst tid att värma ett rum, är de perfekta om ditt mål är jämn värmefördelning. Vanliga konvektionsmodeller inkluderar baseboard och oljefyllda värmare. ”Konvektionsvärmare kanske inte är lämpliga för hem med små barn eftersom de blir heta vid beröring,” noterade Van Tuijl. ”Dessa enheter kommer vanligtvis också med fjärrkontroller och kan svänga riktningen.”

Kombinationsvärmare. Dessa värmare använder en fläkt för att sprida värme så att de arbetar på den snabbare sidan men är inte tysta. ”Det fina med dessa värmare är att de inte blir tillräckligt heta för att bli brand-eller brännrisk och det finns ingen irriterande orange glöd”, säger Van Tuijl. ”En stor negativ av fläktbaserade rymdvärmare är dock att de kan torka ut huden medan de gör ett bakgrundsbrus.”

hur man handlar för en värmare

det första steget när du handlar för en värmare är att räkna ut storleken på det område du planerar att värma. För mindre rum (som vanligtvis anses vara 120 kvadratmeter eller mindre) rekommenderar Van Tuijl generellt att köpa en rymdvärmare som ligger inom 500-1000 watt och mellan 1000 och 1500 watt för större rum. Några andra viktiga funktioner att se upp för när du handlar inkluderar:

  • energieffektivitet. Du vill jämföra effektivitet mellan modeller för att säkerställa att du inte ökar din elräkning för mycket.
  • ljudnivå. Vissa enheter är högre än andra. Om du handlar för ett sovrum eller där du kommer att arbeta under dagen, det är något att tänka på. En resurs för att hitta enheter som är särskilt tysta är Quiet Mark, som testar och tilldelar produkter baserat på deras brusutgång.
  • säkerhetsfunktioner. Rymdvärmare kan vara potentiella brandrisker så förbise inte några inbyggda funktioner som är utformade för att minska den chansen. ”Se till att köpa en som har skyddsgrillar samt automatisk avstängning som värmaren spetsar över eller överhettar”, säger Carson.
  • garanti. Glöm inte att titta på garantialternativ. ”På så sätt kan du skydda din investering om något händer,” tillade Wiseman.

hämta det senaste från NBC News shoppingguider och rekommendationer och ladda ner NBC News-appen för full täckning av koronavirusutbrottet.

Leave A Comment