• Home
  • 14 av de bästa torra schamponerna att fylla på den här säsongen

14 av de bästa torra schamponerna att fylla på den här säsongen

de kyligare månaderna framåt förutsätter justerade hårrutiner. Tillsammans med en ny hårtork kan du leta efter det bästa torrschampot som hjälper dig att lugna hårbotten mellan tvättar, bevara din stil eller helt enkelt ge den extra volymen och glans mellan tvättdagar.

hur ofta ska du använda torrschampo? Trichologist och colorist Bridgette Hill säger att, beroende på hårtyp och konsistens, kan ett torrt schampo användas upp till två gånger om dagen. ”Den viktiga faktorn är att det finns en hälsosam hårvårdsrutin som balanserar användningen av torrschampo”, konstaterar hon. ”Om någon använder ett torrt schampo dagligen, bör ett ordentligt schampo med vatten utföras minst varannan tre till tre dagar.”

Brooklyn-baserad Frisör Mickiela Smith—också en tricholog och grundare av hårvårdsplattformen Mmsmith.co-tillägger att för dem med allergier eller känslig hud kan det vara värt att ha en konversation med din läkare eftersom de kan ge ett medicinskt, vattenlöst schampo för att underlätta hårbotten. Men för dem som letar efter en köpbar lösning, här är 14 förslag som hjälper dig att hitta det bästa torrschampot att använda den här säsongen och därefter.

Klorane torrschampo med havremjölk

dessa torra schampon är utvecklade speciellt för oljiga skalper, med lugnande havremjölk för att bekämpa irritation. Denna formulering är också bra för dem med mörkt hår, vilket gör det så att inga rester dyker upp i hårbotten.

bilden kan innehålla: Flaska och schampo

Klorane torrschampo med havremjölk

$20

Ulta Beauty

Rene Furterer Naturia Dry Shampoo

detta torra schampo innehåller eteriska oljor som basilika och pepparmynta som hjälper till att ge näring och lugna hårbotten. Det har den välkomna effekten att håret ser glänsande ut, inte fet, utan några rester.

bilden kan innehålla: Flaska

Rene Furterer Naturia torr schampo

$36

RENE FUTERER

Kevin Murphy Fresh Hair Dry Cleaning Spray

utöver att erbjuda en lätt uppfriskning för en blowout eller flätor, har detta torrschampo en stämningshöjande doft tack vare sin mandarinskalolja.

bilden kan innehålla: Flaska, Shaker och kosmetika

Kevin Murphy Fresh hair Dry Cleaning Spray

$31

KEVIN MURPHY

Oribe Gold Lust Dry Shampoo

denna ikoniska produkt dricker upp överflödig olja och byggs upp i hårbotten och lämnar den kliar-fri-tack vare lugnande lavendel—och kamillextrakt—och återupplivas.

bilden kan innehålla: Flaska och Cylinder

Oribe Gold Lust torr schampo

$48

Nordström

Philip Kingsley One More Day Refreshing Dry Shampoo

detta torra schampo hjälper till med förtjockning och volymering av hår tack vare Oryza Sativa (risstärkelse), medan Panthenol håller fukt i håret och Niaminamid skyddar hårbotten från att bli torr.

bilden kan innehålla: Flaska, Shaker, Aluminium, tenn, burk och sprayburk

Philip Kingsley en dag uppfriskande torrschampo

$30

PHILIP KINGSLEY

O&M Original Mineral Dessert Dry Volumising Dry Texture Spray

med unika ingredienser som Australian Lily Pilly, som plumpar håret som ett kollagen skulle, och Quandong frukt som skyddar håret med C-Vitamin, fettsyror och proteiner, hjälper detta torra schampo till att lägga till volym i håret och absorbera överskott av smuts och oljor.

bilden kan innehålla: Aluminium

O& M original Mineral öken torr volymgivande torr textur Spray

$37

O&M original MINERAL

Yuni Invisible Dry Cleaner Texturizing Spray

detta osynliga torrschampo är perfekt för dag-två eller efter träningshår på grund av dess förmåga att absorbera överskott av svett och oljor från hårbotten. En annan fördel är dess quinoaprotein, vilket ger volym till strängar.

bilden kan innehålla: Kosmetika och flaska

YUNI Beauty Invisible Dry Cleaner Texturizing Dry Shampoo

$16

Yuni skönhet

Act + Acre Plant Based Dry Shampoo

detta torra schampo absorberar lukt och olja från håraxeln och hårbotten. Den veganska formeln innehåller fulvinsyra, som återställer hårets mikrobiom, och ris-och Tapiokapulver som absorberar olja bättre än talkburk.

bilden kan innehålla: Kosmetika, flaska och Shaker

Act + Acre växtbaserat torrschampo

$22

ACT + ACRE

prosa Custom Dry Shampoo

detta torra schampo är anpassningsbart, vilket gör det bra för alla hårtyper, men varje formel har några saker gemensamt: det lämnar inte vita rester och tapiokastärkelse ger volym medan häxhasel extrakt kontrollerar överflödiga oljor.

 bilden kan innehålla: kosmetika och flaska

prosa Custom Dry Shampoo

$25

prosa.com

Briogeo Scalp Revival Charcoal + Biotin Dry Shampoo

detta torra schampo är den ultimata uppfriskningen. Det fungerar bra på alla hårtyper, inklusive färgbehandlade trådar. Binchotankolet klargör hårbotten, medan biotin stärker håret under hela processen.

 den här bilden kan innehålla Kläder, Kläder, Skor, Sandal, Sko och träskor

Briogeo Scalp Revival Charcoal och Biotin Dry Shampoo

$24

sephora.com

Ouidad Clean Sweep Moisturizing Dry Shampoo

designad speciellt för lockigt hår, är detta torra schampo packat med närande mongogo-olja och carob tree protein complex så att det inte tar bort håret från dess nödvändiga och naturliga oljor. Med varje spritz förblir hårbotten fri från rester.

bilden kan innehålla: tenn, flaska, Shaker, Aluminium, burk och sprayburk

Ouidad Clean Sweep Moisturizing Dry Shampoo

$26

Ouidad.com

Playa Pure Dry Shampoo

denna formula wild rose petal powder hjälper till att absorbera extra olja, medan Solrosextrakt ger näring till hårbotten och stjärnanis som fungerar som ett antimikrobiellt medel för att hålla håret balanserat.

bilden kan innehålla: Aluminium, flaska, tenn och burk

Playa Pure Dry Shampoo

$22

dermstore.com

mörk & härlig för skyddande Styles Hair Refresher

Detta är det perfekta go-to-dry-schampot att använda när du rockar skyddande stilar som boxflätor, vridningar eller cornrows. Aloe återfuktar håret, medan rosmarinbladsextrakt och nässlebladsextrakt är bland ingredienserna som hjälper till att ge hårbotten en rengörande och närande dos av förfriskning.

bilden kan innehålla: Tenn, burk, Aluminium och sprayburk

mörk och härlig för skyddande stilar Håruppdatering

$6

mörk och härlig

Leave A Comment