• Home
  • 15 For-Sure tecknar en kille blir påslagen när han är omkring dig

15 For-Sure tecknar en kille blir påslagen när han är omkring dig

du sitter på soffan bredvid killen du gillar. Du har handen på benet, men du är inte säker på de tecken en kille blir påslagen.

gillar du en kille och är inte säker på om han är i dig? Har du smsat fram och tillbaka med dina vänner oändligt, försöker avkoda varje liten sak han gör i hopp om att ta reda på om han gillar dig? Jag fattar. Vi har alla varit där, undrar verkligen de säkra tecknen på att en kille slås på medan han umgås med dig.

när vi gillar någon vill vi uppenbarligen att de ska gilla oss tillbaka. Och det här är när överanalyseringen spelar in. Vi förlorar långsamt våra sinnen.

jag minns att jag spenderade timmar i telefon med mina vänner och gav varje liten detalj om mitt datum med en kille eller texten han skickade till mig. Och allt jag ville veta är om han gillade mig eller inte.

de 15 subtila men mest uppenbara tecknen på att en kille blir påslagen runt dig

Låt mig berätta något. Om du spenderar timmar och timmar på att analysera någons handlingar för att ta reda på hur de känner för dig, är de inte tillräckligt med dig. När någon gillar dig, du vet.

sluta slösa bort din dyrbara tid! Titta på de stora tecknen en kille blir påslagen av dig. På så sätt lägger du snabbt pusselbitarna ihop och bestämmer vad du ska göra. Genom att känna till tecknen kan du hitta dem och tolka hans handlingar. Skönheten är tecknen är ganska tydliga och uppenbara.

vet du tecknen en kille blir påslagen?

#1 Det är allt i ögonen. Handlar det inte alltid om ögonkontakt? Om någon är intresserad av dig, åtminstonde, de kommer att få ögonkontakt. Om du märker att han stirrar på dig eller stirrar intensivt på dig medan du pratar, det finns en solid chans att han inte ens uppmärksammar vad du säger. Han fokuserar på något annat om dig, som dina läppar, leende, eller skratta.

# 2 Han håller inte avstånd. När vi inte är i någon, sätter vi avstånd mellan oss. Men, har du någonsin märkt kroppsspråk mellan två personer som gillar varandra? De sitter praktiskt taget på varandra, det är så nära de är. När du gillar någon, du vill komma så fysiskt nära dem som möjligt.

# 3 Han berättar. Om killen vänder sig till dig och säger, ”du verkligen slå på mig,” eller ”du gör mig galen,” väl, det ser ut som du vet vad som händer. Om han faktiskt säger att du slår på honom, du behöver inte titta längre på de andra skyltarna. Han låter dig i princip veta exakt hur han mår.

# 4 han flörtar med dig. Åh, du vet det här. Om en kille flörtar med dig, det beror på att han är i dig. Han finner dig sexuellt attraktiv, och han trappar upp sitt spel. En kille skulle inte flirta med någon de inte lockas till, så tvivla inte på dig själv. Flirta skapar sexuell spänning mellan två personer, och det ser ut som han känner kemin mellan dig och honom.

#5 Han har erektion. Åh wow, det här är inte så subtilt. Men ibland kan du inte kontrollera dig själv. Om han har erektion är det tydligt att han är påslagen. Kanske försöker han dölja det, eller kanske inte. Jag vet inte vilken relation du har. Men om du märker att han flyttar sin skräp runt mycket eller har en utbuktning i byxorna, vet du vad som händer.

# 6 Han rör dig. Det betyder inte att han rör dig på alltför sexuella platser som din rumpa eller bröst. Det är lite för mycket om du är osäker på hur han känner för dig. Vad jag menar med beröring är att han kan placera sin hand på ryggen när man går genom en dörröppning eller flytta håret ur ansiktet. Det här är små skäl att röra dig, och han utnyttjar dem.

# 7 han rodnar runt dig. Aw Tja, är det inte bara sött. Du trodde att kvinnor var de enda som rodnar när de är nervösa eller upphetsade? Naturligtvis inte! Män är också kända för att rodna. Om du flirta med honom och han börjar rodna eller om du ger honom en komplimang och han blir klarröd, väl, han bara slagit över dig.

# 8 Han pratar om dig till andra människor. Vi brukar prata om människor vi antingen gillar eller ogillar. Det finns inget däremellan. Om han spenderar mycket av sin tid på att prata om dig med andra människor, krossar han förmodligen dig. Nu, om han gör detta tillsammans med andra tecken på den här listan, det är klart att han är i dig.

# 9 Han är alltid fidgeting med saker. Inte obsessivt, förstås. Men när du är på ett datum med honom märker du att han kommer att leka med saltskakan eller med halmen i sitt glas. Vad han än kan få tag på, kommer han att fidget med. Du kanske tror att det beror på att han är uttråkad, men så är inte fallet. Fidgeting är faktiskt ett tecken på att han är fysiskt i dig och försöker lugna nerverna.

#10 Han gör ursäkter för att se dig. Han försöker alltid hitta ett sätt att se mer av dig. Han kommer att vara i ditt område och ringa dig för en drink eller oavsiktligt stöta på dig. Om han gör ursäkter för att umgås med dig, han gillar dig. Det finns inget mer till det.

#11 dina händer är över honom. Om du rör honom sexuellt, till exempel, slipning mot hans gren, gnugga den med handen, oddsen är att han blir väckt. Jag menar, om du rör honom där, det skulle vara svårt för någon kille att inte få en boner. Så kom bara ihåg, om du gnuggar hans penis med handen, kommer han att få en boner.

#12 Han är alla leenden. När han är omkring dig kan han inte sluta le. Varje skämt du gör, oavsett om det är en hit eller miss, skrattar han, och han verkar inte bryta sitt leende. Detta är en rak giveaway. Om han gillar dig kommer han att le. Och det är bra för honom eftersom de flesta kvinnor älskar ett bra leende.

#13 han checkar ut dig. När han tror att du inte är uppmärksam, fångar du honom och checkar ut dig. Han tittar på alla platser där han har försökt undvika. Om du fångar hans ögon som driver runt din kropp med en stygg blick i hans ögon, är det inte av misstag.

#14 Han vill se dig igen. Kanske kommer han att släppa några tips om att vilja träffa dig igen, eller han kommer rakt upp fråga dig om du vill gå på ett annat datum. Han frågar dig inte för att han inte är påslagen av dig. Han ber att få träffa dig för att han vill ha dig. Han vill fortsätta träffa dig och arbeta mot sitt mål att göra ett drag.

#15 du känner att han gillar dig. Du är inte dum. Du vet, innerst inne när någon är intresserad av dig. Det finns en energi runt dem, hur de ser på dig och berör dig, det ger dig atmosfären att de inte bara vill vara vänner. Han är i dig, och du vet det.

nu vet du tecknen en kille blir påslagen, vad tycker du om din situation? Är killen du gillar att bli påslagen av dig?

Leave A Comment