• Home
  • färska fakta om Fresh Prince of Bel-Air, Will Smith

färska fakta om Fresh Prince of Bel-Air, Will Smith

Låt oss ”få jiggy” med några av de färska fakta om Fresh Prince of Bel-Air, från världsrekordet han höll till sina galna färdigheter med en Rubiks kub.

Will Smith 1991

Will Smith är den enda skådespelaren att brutto $ 100 miljoner inhemskt med åtta filmer i rad.

även de största stjärnorna gör misstag då och då, men Will Smith har gjort ett fantastiskt jobb med att välja ut de bästa rollerna för sig själv—bortsett från att avvisa en roll som Neo i matrisen för att göra den enorma floppen som var Wild Wild West.

under en period från 2002-talet Men In Black II till 2008-talet Hancock släppte Will Smith åtta filmer i rad som tjänade 100 miljoner dollar i USA, vilket gav honom den rekordbrytande titeln. Ingen annan aktör sedan har släppt fler filmer i rad med denna monetära box office framgång! Och som om en skiva inte var tillräckligt, kommer Will också medverkat i Sony Pictures’ mest inkomstbringande R-rated film hittills-Bad Boys For Life.

Will Smith blev miljonär före 18 års ålder.

innan han någonsin blev skådespelare hade Will Smith ambitioner att göra det som rappare. Född i Philadelphia, Pennsylvania, Will föddes på en plats där han hävdade, ”alla är en rappare.”Miljön och inflytandet från hans hemstad inspirerade utan tvekan hans beslut att komma in i musikscenen. Och även om han var ung, hans drömmar var stora och hans framgångar att följa skulle ännu större.

Will Smith utför

will träffade lång tid medarbetare och god vän, Jeff Townes, även känd som DJ Jazzy Jeff, vid ung ålder av 16, och det blev snabbt klart att duon skulle göra stora saker tillsammans. De började arbeta med ny musik, bryta igenom med den massiva debutsingeln ”Girls Ain’ t Nothing But Trouble.”Detta lagde grunden för albumet Rock The House (1987), som verkligen lanserade sin karriär. Albumet nådde nummer 83 i Billboard Top 200, och före hans artonde födelsedag var Will miljonär!

Will Smith har varit hans vuxna höjd sedan han var 13 år gammal.

en sak som många fans bara älskar att ta reda på om deras filmstjärna idoler är deras höjd. När allt kommer omkring, om du bara har sett någon på storskärmen, är det svårt att mäta eller verkligen föreställa sig. När det gäller Will Smith är det en lätt fråga.

Will Smith är nu 51 år gammal, och svaret på hans ofta sökta höjd har inte förändrats sedan han var 13 år gammal! Han står 6 fötter 2 inches tall, enligt uppgift ha vunnit 60 pounds eller så sedan han först slog denna höjd nästan fyra decennier sedan.

Will Smiths hem är utrustat med papperslösa toaletter.

inte bara kändisar Driver trender för mode och liknande, men de har också en enorm publik att påverka och inspirera. Vilja, fri att njuta av det allra bästa av allt, har en ekologiskt medveten sida. Och som ett resultat är han en stor förespråkare för papperslösa toaletter, vilket gör att han kan vara mer grön och behaga sin gadgetälskande natur! Skådespelaren använder en loo som sprutar vatten och luft på toalettanvändarnas baksidor.

”det är en gåva från himlen, tro mig”, sade han 2007. ”Folk tror att det handlar om sug och att de kommer att få sina insidor borttagna av denna underverk av modern teknik—men det suger inte, det blåser.”Lyckligtvis är han fortfarande hänsynsfull för dem som kanske inte är så framåtblickande när det gäller deras toalettvanor: ”inte alla kan hantera den här saken emotionellt, så jag har sett till att jag också har några vanliga toaletter i mitt hus”, tillade han.

Will Smith kan lösa en Rubiks kub på 55 sekunder.

i alla filmer eller TV-program utför karaktärer ofta överraskande prestationer som får oss att undra om skådespelaren eller skådespelerskan faktiskt kan utföra dessa talanger i verkligheten.

i jakten på lycka trasslar Wills karaktär med en Rubiks kub. Detta utseende förde inte bara den förbryllande enheten tillbaka till popkulturen, men det lämnade också fans som undrade om skådespelaren verkligen kunde lösa kuben så snabbt som det verkade i filmen.

någonsin den professionella, Will ville inte ha en handdubbel eller någon annan form av knep för den här scenen, förklarade Tyson Mao, World blindfoldad Rubiks Kublösningsmästare och skapare av World Cube Association. Mao lärde Smith grunderna och skådespelaren perfektionerade konsten genom övning tills han kunde lösa pusslet på bara 55 sekunder.

Will Smith har en passion för Schack.

Will Smith som fans är bekanta med från Fresh Prince of Bel-Air är en energisk, entusiastisk och omtänksam ung man, med en häpnadsväckande 90-talets modekänsla som är absolut oöverträffad. Han har gatan smarts, men showen ger ingen lutning alls mot vetenskapliga sysslor.

den aspekt av Wills liv som vi presenteras med i hela Fresh Prince-serien hänvisar inte exakt till en ung man med en passion för Schack. Will har dock tackat sin far för att han lärde honom att spela spelet och kommenterat att det lärde honom viktiga principer för hur man ska leva livet, inklusive några som han försöker vidarebefordra till sina egna barn.

”livets element och begrepp illustreras så perfekt på ett schackbräde”, har han sagt. ”Oavsett vilket drag du ska göra i ditt liv för att lyckas, måste du noggrant få tillgång till nästa par drag–som vad kommer att hända om du gör det här? För när du har gjort ditt drag kan du inte ta tillbaka det. Universum kommer att svara.”

Barack Obama har tippat Will att spela honom i en hypotetisk film.

Wills höga cachet i filmindustrin har gett honom möjlighet att spela rollen av några riktigt otroliga människor. Från Muhammad Ali i Ali till Dr. Bennet Omalu i hjärnskakning, det här är några höga Roller.

otroligt, enligt Will, skulle Barack Obama vara mer än glad för skådespelaren att spela honom i en film. ”Jag pratade med Barack om det,” sa Smith på ett avsnitt av Carpool Karaoke i 2017. ”Han berättade för mig att han kände sig säker på att jag hade öronen för rollen.”Hög beröm verkligen!

Will Smith höll Guinness världsrekord för de flesta offentliga framträdanden på 12 timmar.

en annan sak som Wills fans alltid har beundrat honom för är hans starka etik. Skådespelaren har sagt många gånger, det är inte status, berömmelse eller förmögenhet som leder till framgång, men vår vilja att fortsätta driva för att förbättra oss själva.

och kommer säkert att praktisera vad han predikar. Under marknadsföringen av hilarious rom-com Hitch 2005 reste han över England och gjorde tre separata framträdanden i Manchester, Birmingham och London inom en 12-timmarsperiod! Hälsade av tusentals fans i varje stad, Will var klädd nonchalant i en kamel päls, jeans, och läder mössa för var och en av dessa röda mattan frågor.

denna strävan hade officiellt en Guinness världsrekord fram till 2009 då den överträffades av indisk skådespelare, Abhishek Bachchan. För sin film Delhi 6, Bachchan gjorde röda mattan framträdanden på en häpnadsväckande sju olika städer i sitt hemland under samma tidsperiod på bara 12 timmar.

du kan tillbringa en natt i Fresh Prince of Bel-Air herrgård.

för att hedra showens 30-årsjubileum kommer Fresh Prince of Bel-Air mansion att vara tillgänglig för de lokala invånarna i Los Angeles som har turen att säkra ett rum i det ikoniska 90-talets hem. Hyresgäster kan prova lyckan på en natt med hjälp av Airbnb-webbplatsen som börjar den 29 September. Endast grupper av två lokalbefolkningen kommer att kunna uppleva denna episka sömnupplevelse varje natt, men de lyckliga duorna kommer att ha tillgång till Wills hela sida av huset.

under en övernattning har gästerna tillgång till loungen vid poolen, en matsal och ett rum som passar Fresh Prince själv. Sovrummet har ett basketnät och skivspelare för att snurra klassiska låtar på. Andra förmåner inkluderar tillgång till Wills garderob och ett virtuellt välkomnande av DJ Jazzy Jeff.

och om du inte är lokal i Los Angeles—området, eller om du inte är en av de lyckliga få som kan säkra en plats i hemmet, kan du hitta en snygg titt på vad som finns inne på Airbnb-webbplatsen-eller genom att skamlöst bläddra i Will Smiths alltid underhållande Instagram-profil.

visa det här inlägget på Instagram

YOOOO!! Tycker ni att vi ska hyra ut @freshprince-huset?? Vi får det att hända med truppen på @ airbnb!! # FreshPrince30th

ett inlägg delat av Will Smith (@willsmith) den 13 september 2020 kl 6: 00 PDT

av Chris Littlechild, bidragsgivare för Ripleys.com

utforska det udda personligen!

Upptäck hundratals konstiga och ovanliga artefakter och få hands-on med otroliga interaktioner när du besöker en Ripleys Odditorium!

HITTA EN ATTRAKTION NÄRA DIG

Leave A Comment