• Home
  • Fira National Ice Cream Soda Day!

Fira National Ice Cream Soda Day!

Thanksgiving fokuserar på Turkiet. Självständighetsdagen handlar om dessa fyrverkerier. Glass är inte nästan väl representerad nog i de stora nationella helgdagarna. Lyckligtvis hjälper National Ice Cream Soda Day oss att kompensera för det.

markera dina kalendrar! Den 20 juni måste du fira denna iskrämiga dag med en egen glass soda. Det är ganska enkelt:

  • steg ett: Dålig lite kolsyrad dryck i en kopp.
  • Steg Två: Skopa glass i koppen.
  • steg tre: fyll på med kolsyrad dryck.
  • Steg fyra: Ät som om det är en semester! För det är det.

glansen av glasssoda har funnits sedan 1874, om du kan tro det. Robert M. Green, fontändryckförsäljare och snart glasshjälte, sprang ur grädde (eller is, beroende på vilken version av berättelsen du läser) för en av de drycker han erbjöd i Philadelphia, så han var tvungen att använda glass istället. Och där såg glasssoda.

Root Beer Float är kanske den mest kända av glasssoda, men låt inte din kreativitet sluta med vaniljglass. Fira dagen med Harmony Valley Creamery! Plocka upp en pint av vår hantverksglass och gör din egen festliga sammansättning.

vi tänker kanske ett par skopor av skolans Out jordgubbe med en citron-lime soda. Eller tre skopor av Harmony Chapel choklad med en cherry cola. Men du kombinerar det, du kan inte gå fel med hantverksglass i din glasssoda.

glass läsk

från oss alla på Harmony Valley Creamery, vi önskar dig en mycket glad och läcker National Ice Cream Soda Day.

dela

Leave A Comment