• Home
  • Gläd dig ! Väntan på ny musik från AFI är nästan över

Gläd dig ! Väntan på ny musik från AFI är nästan över

det har varit fyra noggranna år sedan vi senast var föremål för ett nytt album från emo stalwarts, AFI, men den torkan är nästan över.

bandet har tagit sig till sociala medier för att meddela att ny musik är nära och bekräftar att de kommer att släppa sitt elfte studioalbum före slutet av 2021.

” med slutet av ett år som i bästa fall har varit utmanande för alla har vi nyheter som vi hoppas kan ge dig lite glädje”, delade AFI.

” mycket snart kommer nya låtar att bli dina. Innan årets slut kommer vårt 11: e album att följa. Vi kunde inte vara mer nöjda med vårt senaste arbete och hoppas att du kommer att känna samma sak. Tack för att du kom med oss på denna nästa resa. Vi är stolta över att ta det och hedrade att ha dig vid vår sida.”

med slutet av ett år som i bästa fall har varit utmanande för alla har vi nyheter som vi hoppas kan ge dig lite glädje. Snart kommer nya låtar att bli dina. Innan årets slut kommer vårt 11: e album att följa. Vi kunde inte vara mer nöjda med vårt senaste arbete …(forts.) pic.twitter.com/ERMwq2h5aU

AFI: s sista fullängdserbjudande kom i form av deras självbetitlade skiva, AFI (The Blood Album), släppt tillbaka 2017. De släppte också en EP, The Missing Man, 2018. Frontman Davey Havok och gitarristen Jade Puget släppte ett Blaqk – ljudalbum, Beneath the Black Palms, i augusti förra året.

i en intervju med Kerrang! tillbaka i April förra året, Jade Puget bekräftade att bandet var upptagen chipping bort på nytt material.

”vi har arbetat med en ny skiva”, avslöjade Puget. ”Davey och jag satte mig länge och satte ihop låtlistan för det, och det är väldigt spännande. Jag är glad för att folk ska höra det och se vad reaktionen är.”

kärlek ?

få de senaste nyheterna, funktionerna, uppdateringarna och giveaways direkt till din inkorg Läs mer

gå med

”det är en eklektisk rekord,” fortsatte han. ”Jag skulle hellre lägga något där ute som är lite vänster i mitten snarare än att försöka göra något som förväntas.”

i en intervju med en fire Inside Out podcast i augusti bekräftade Puget att bandet hade avslutat albumet. Det finns inget ord ännu om när vi kan förvänta oss nästa bit av AFI-musik att släppa.

Leave A Comment