• Home
  • Mary Barra nettovärde 2021: ålder, höjd, vikt, make, barn, Bio-Wiki

Mary Barra nettovärde 2021: ålder, höjd, vikt, make, barn, Bio-Wiki

Mary Barra
Mary Barra
firade namn: Mary Barra
Riktigt namn/fullständigt namn: Mary Teresa Barra
kön: Kvinna
ålder: 59 år gammal
födelsedatum: 24 December 1961
födelseort: Royal Oak, Michigan, Usa
nationalitet: amerikansk
höjd: 1,7 m
vikt: 60 Kg
sexuell läggning: rakt
civilstånd: Gift
make / maka (namn): Tony Barra
barn /barn (Son och dotter): ja 2 (Nicholas Barra, Rachel Barra)
Dating / pojkvän (namn): N / A
är Mary Barra lesbisk / Gay?: Nej
yrke: Företagsledare
lön: N / A
nettovärde i 2021: $70 miljoner
Senast uppdaterad: mars 2021

Mary Barra är en amerikansk affärskvinna. Hon är ordförande och VD för General Motors. Hon presenterades på omslaget till Time Magazines 100 mest inflytelserika människor i världsutgåvan 2014. Hon är också Disneys styrelseledamot och styrelseledamot vid Stanford University.

du kanske känner till Mary Barra mycket bra, men vet du hur gammal och lång hon är och vad är hennes nettovärde 2021? Om du inte vet har vi förberett den här artikeln om detaljer om Mary Barras korta biografi-wiki, karriär, yrkesliv, personligt liv, dagens nettovärde, ålder, höjd, vikt och mer fakta. Tja, om du är redo, låt oss börja.

Tidigt liv & biografi

Barra föddes i Royal Oak, Michigan. Hennes far hette Reino och hennes mor Eva Pyykkonen. Hon växte upp i Minnesota, en liten gruvstad Mountain Iron. Hennes föräldrar är av slut härkomst, vilket var ett resultat av hennes farfar, Victor Makela, gifta sig med en finsk invandrare, Maria Luoma, från Teuva. Hennes far arbetade i en Pontiac bilfabrik i Detroit i 39 år.

hon började studera vid Waterford schools i Michigan och tog senare examen från Waterford Mott High School. Hon gick Kettering University, som tidigare var känd som General Motors Institute, där hon tog examen Bachelor of Science i elektroteknik. Hon gick senare på Stanford Graduate School of Business på en Gm. Fellowship där hon fick en magisterexamen i företagsekonomi.

personligt liv

Barra är gift med Tony Barra, en konsult som de träffade på sina skoldagar vid Kettering University. Barra talar lite Finish med tanke på hennes härkomst. De har två underbara barn tillsammans, Nicholas Barra och Rachel Barra. De bor i Northville och äger också en lägenhet i centrala Detroit. Barra heter Chevrolet Camaro och Pontiac Firebird är helt enkelt hennes favoritbilar.

ålder, höjd och vikt

född den 24 December 1961 är Mary Barra 59 år från och med dagens datum 26 mars 2021. Hennes höjd är 1,7 m lång och hennes vikt är 60 kg.

karriär

vid 18 års ålder började hon arbeta för General Motors som co-op-student, där hennes plikt var att kontrollera fenderpaneler och inspektera huvar och använda sin lön för att betala sin egen studieavgift. Hon hade andra olika roller av tekniska och administrativa positioner, som inkluderade hantering av Detroit/Hamtramck monteringsanläggning.

Barra blev vice president för Global Manufacturing engineering 2008, och efter ett år avancerade hon till positionen som vice president för Global Human Resource, som hon tjänstgjorde i två år. 2011 utsågs hon till executive vice president of Global Product development där hon var ansvarig för design: för att minska antalet bilplattformar i GM och för stor framgång var hennes vice presidentens ansvar avancerat till att inkludera Global inköps-och leveranskedja.

som verkställande direktör för general motors 2014 blev hon den första kvinnan som ledde en biltillverkare. Under sitt första år som VD lyckades de utfärda 84 säkerhetsåterkallelser i 30 plus miljoner bilar där senaten ringde henne för att vittna om den felaktiga tändningsomkopplaren som hade orsakat återkallelser och dödsfall och blev nummer ett misstänkta hävdade att ha betalat för utmärkelser för att bränna VD och företagsbild för tillfället.

policyer skapades för att begränsa återkallelserna och uppmuntra arbetstagare att rapportera ett problem som uppstått i ett försök att förändra företagskulturen. Hon har lyckats fokusera som VD för general motors genom att företaget övergår till teknikutrymmet genom att gå vidare i det automatiserade förarlösa bilutrymmet med stora förvärv. De har också utvecklat Chevly Bolt EV, som har avvisat Tesla för att utveckla den första elbilen.

hon valdes till styrelsen för Disney 2017, vilket gjorde henne till den 12: e personen som valdes i styrelsen samt den fjärde kvinnan. Hon har lyckats vara medlem i flera råd och styrelser, inklusive en medlem av General Dynamics styrelse, bland styrelsen för Detroit Economic Club och Detroit Country Day School, en medlem av Business Council. Hon tjänar också som medlem i Stanford University board of trustees och Stanford Graduate School of Business advisory council.

utmärkelser & prestationer

Barra rankades #35 på Forbes mest kraftfulla kvinnor 2013 och 2018 #2. Hon fick en hedersdoktor från Duke University och en hedersexamen från University of Michigan Ann Arbor campus på Michigan stadium. 2014 var hon med på omslaget till Time ’ s 100 mest inflytelserika människor i världen. Hon tilldelades Yale Chief Executive Leadership Institutes legend in leadership Award. I All America-ledningsgruppen 2019 fick Barra första platsen inom sektorn för bilar och bildelar.

nettovärde & lön av Mary Barra i 2021

Mary Barra nettovärde
Mary Barra nettovärde

från och med mars 2021 har Marry Barra en nettovärde på 70 miljoner dollar. Hon är en av de rikaste amerikanska kvinnorna. Hennes stora inkomstkälla är från hennes mycket framgångsrika affärssinne som har avancerat sina positioner i General motors. Hon har positionen som VD och även ordförande, vilket innebär att hon definitivt får en enorm summa pengar för sitt ansvar. Barra är också styrelseledamot i flera andra företag och stiftelser, inklusive styrelsen vid Stanford University.

Mary Barra är en troende, och hon tacklar nya utmaningar med en positiv inställning. Hon har kunnat flytta upp stegen i sin karriär och uppnått storhet. Hennes liv är en motivation för många kvinnor att de kan hålla alla positioner och uppnå vad de tänker på.

Leave A Comment