• Home
 • så här kör du iOS-appar på en Android-enhet

så här kör du iOS-appar på en Android-enhet

så här kör du iOS-appar på en Android

det finns många applikationer tillgängliga för Android, iOS eller Windows operativsystem för Mobila enheter. Du kan dock befinna dig i en situation där du vill köra en viss iOS-applikation men bara ha en Android-enhet.

är det möjligt att köra iOS-appar på Android-smartphones? Ja, det är nu möjligt att använda iOS-emulatorer för Android. Här i det här inlägget kommer vi att dela alla metoder för att köra en iOS-app på Android-telefoner.

OBS: Vissa appar kanske fortfarande inte fungerar korrekt på Android. De flesta appar körs dock korrekt.

iemu Apple Emulator

iemu är en av de bästa iOS emulatorer tillgängliga på webben som är laddad med massor av fantastiska funktioner. Med denna plattform kan man enkelt köra alla iPhone-applikationer i android OS-enhet. Kolla in avsnittet för-och nackdelar för att veta mer om den här emulatorn :

 • minst 512 MB RAM tillgängligt
 • Android version 2.3 eller senare
 • en betydande mängd utrymme på din enhet, eftersom iemu tar upp till 60 MB utrymme.

iemu-emulatorn är en av de bästa emulatorerna för att köra iOS-applikationer på Android. Det kan enkelt laddas ner, installeras och användas. Ladda ner det här och följ stegen nedan.

 • om du laddade ner apk-filen med din dator måste du överföra filen till din Android-enhet. Det tar ungefär 60 MB utrymme.
 • gå till din Android-enhetens inställningar, navigera sedan till Säkerhetsinställningar och aktivera ”Tillåt installationer av appar från okända källor.”
 • navigera till var du har iemu apk-filen lagrad och tryck på den för att installera.

när du har installerat emulatorn, kontrollera de installerade applikationerna; du kommer att se ett program som heter AIO Downloader. (Den andra appen på skärmdumpen nedan.) Tryck på den för att köra den.

den här appen låter dig ladda ner iOS-applikationer och köra dem med emulatorn. I mitt fall laddade jag ner iMusic-applikationen. Ladda ner den iOS-applikation du väljer och njut av att köra och använda den på din Android-enhet.

den enda nackdelen med denna emulator är att den bara stöder .zip och .ipas-filer.

Läs också: bästa PSP-emulatorer för iOS 2020

Cider iOS

vill du njuta av iOS-spel i din android-enhet? Cider är en av de bästa emulatorerna där ute som ger sina användare funktionen att köra alla iPhone-spel i Android med mycket smidig upplevelse. Du kommer knappast att känna någon fördröjning när du använder den här applikationen för att köra iOS-spel. Inte bara detta, den här emulatorn har också stöd för de flesta iOS-appar.

det första du behöver göra är att ladda ner cider apk-filen. När nedladdningen är klar överför du filen till din Android-enhet och installerar den.

vid lyckad installation, gå till enhetens applåda och leta upp Cider-applikationen. Tryck på den för att starta den. Detta öppnar emulatorn där du nu kan ladda ner och köra iOS-applikationer. Jag laddade ner iOS-meddelandeprogrammet som fungerade på samma sätt som det fungerar på iOS.

tack vare de ovan nämnda applikationerna är det nu lättare att köra iOS-appar på en Android-enhet. En sak att notera är att inte alla iOS-appar stöds, och du måste använda försök och fel för att se om de appar du vill ha fungerar på telefonen.

Appetize.io (webbläsarbaserad)

ett av de enklaste sätten att köra en iOS-app på din Android-enhet utan att installera något program använder Appetize.io i telefonens webbläsare. Detta är en online-emulator som kommer att lansera en iOS-liknande enhet, komplett med utseendet och känslan av iOS.

 • öppna telefonens webbläsare och besök Appetize.io.
 • när den laddas visas skärmen nedan; klicka på knappen” Klicka för att spela”.
 • detta öppnar iOS, så att du kan köra alla iOS-applikationer här. För att köra din iOS-app kan du ladda upp den till webbplatsen och den kommer att vara tillgänglig för dig att köra.

Redaktörens rekommendationer:

 • ladda ner Ignition-appen på iOS & Android
 • bästa PSP-emulatorer för iOS 2020

Leave A Comment