• Home
  • Seth Meyers nettoförmögenhet (och hur mycket han får betalt för att vara värd ’Late Night’

Seth Meyers nettoförmögenhet (och hur mycket han får betalt för att vara värd ’Late Night’

Seth Meyers är en av de mest framgångsrika sena värdarna för närvarande på TV. De flesta känner honom för att vara värd sent på kvällen med Seth Meyers. Men han arbetade också för Saturday Night Live för 13 år, så småningom blev showens huvudförfattare. Som författare, skådespelare, komiker, och värd, Meyers har träffat fantastisk framgång — och hans nettoförmögenhet bevisar det.

framåt, upptäck Seth Meyers nettovärde och ta reda på exakt hur mycket han gör för att vara värd sen natt med Seth Meyers.

Seth Meyers nettovärde är imponerande

Seth Meyers / Monica Schipper / Getty Images

Celebrity Net Worth uppskattar Seth Meyers nettovärde till 12 miljoner dollar, medan Coed ger en mer konservativ uppskattning av 10 miljoner dollar. Tunga rapporter om att de flesta av Meyers nettoförmögenhet ”kommer från hans arbete på Late Night med Seth Meyers, men vissa glömmer att han var också på Saturday Night Live för 13 år.”

tunga anteckningar att Meyers har spenderat några av sina pengar på en $ 7.5 miljoner lägenhet i New York Citys Greenwich Village. Han och hans fru köpte lägenheten 2016. De bor där med sina två söner, varav en föddes i lobbyn i byggnaden.

han tjänar miljoner dollar varje år

Celebrity Net Worth rapporterar att Seth Meyers tjänar cirka 3 miljoner dollar varje år för att vara värd för Late Night med Seth Meyers. Det betyder att han inte kommer nära att vara en av de högst betalda sena värdarna. CNBC rapporterar att Jimmy Fallons årslön är cirka 16 miljoner dollar, medan Stephen Colbert och Jimmy Kimmel tjänar 15 miljoner dollar och Conan O ’ Brien gör 12 miljoner dollar.

som Men ’ s Journal noterar, Late Night hade tidigare varit ”värd av David Letterman och Conan O’ Brien, berömda neurotiska serier som kunde vara flamboyantly självförstörande. Men Meyers utför inte missnöje. Han inte hemsöka över betyg eller ens titta på sin egen show.”Som publiceringsrapporterna från Meyers”, inte sedan Johnny Carsons dagar, har en sen nattvärd upprätthållit en sådan oföränderlig poise och förvirring. ”

Meyers lyckades också på Saturday Night Live

Seth Meyers gick med i rollen i Saturday Night Live 2001, enligt Celebrity Net Worth. Men ’s Journal rapporterar att Meyers” tillbringade sina första år där stressade och eländiga, kämpar för att hitta en plats” och provar några återkommande tecken.

Meyers kände sig mer bekväm att skriva, blev skrivhandledare och sedan huvudförfattare 2006. Under valet 2008 skrev han Tina Feys Sarah Palin intryck. Han var också värd för segmentet ”Weekend Update” med Amy Poehler.”Men 2014 gick Meyers vidare från SNL och tog över Jimmy Fallons plats som värd för talkshowen Late Night på NBC. (Vid den tiden tog Fallon över Jay Lenos roll på The Tonight Show.)

men han tycker att Late Night är ett steg ner från SNL

Seth Meyers kan tjäna utmärkelser (och allvarliga kontanter) värd sent på kvällen. Men män Journal rapporterar, ”prata med Meyers tillräckligt länge, och du kan enkelt få intrycket detta är någon som, trots att lyckas i en av de mest prestigefyllda jobb i komedi, fortfarande ser värd en talkshow som ett steg ner från sitt tidigare jobb.”

Meyers medgav till och med, ”det kommer aldrig att bli mer intressant att prata om ett avsnitt av Late Night än ett avsnitt av SNL.”Men som tunga anteckningar har NBC förlängt Meyers kontrakt fram till 2021-så han har åtminstone ett par år innan han utvärderar om han vill fortsätta.

Läs mer: Hur mycket pengar har David Letterman, och vad spenderar han sina pengar på?

kolla in Fusklappen på Facebook!

Leave A Comment