• Home
  • tandimplantat

tandimplantat

Tandimplantatpresentation

för att ge dig en bättre förståelse för tandimplantat har vi tillhandahållit följande multimediapresentation. Många vanliga frågor som rör tandimplantat diskuteras.

 Tandimplantat Presentation

Vad Är Tandimplantat?

en naturlig tand består av en rot och en krona. Om du jämför naturliga tänder med implantatstödda ersättningständer ser du att de har samma grundläggande delar. Båda har en krona (den synliga delen som används för att tugga mat). Båda har en rot som håller tanden säkert under tandköttet och är förankrad i käken. Skillnaden är att implantatet är tillverkat av Titan – samma tidtestade material som används av kirurger för konstgjorda leder. När du förlorar en tand förlorar du både roten och kronan. För att ersätta tanden ersätter kirurgen först roten med ett litet tandimplantat.

tid tillåts för ben att läka och växa runt tandimplantatet. Benet binds med titan, vilket skapar en stark grund för konstgjorda tänder. En stödstolpe (anliggning) placeras sedan på implantatet och en ny ersättningstand (Krona) placeras ovanpå anliggningen. I många fall kan en tillfällig ersättningstand fästas på implantatet omedelbart efter det att det har placerats. Om alla dina tänder saknas finns en mängd olika behandlingsalternativ tillgängliga för att stödja ersättningständerna.

en leende äldre man

”var inte rädd för att le.”

i åratal hade jag känt mig som en del av min kropp saknades — för att mina tänder var. Min tandläkare berättade för mig att tandimplantat skulle få mig att känna och se mycket bättre ut. Okej, sa jag. Nu är jag glad. Jag kan le, äta vad som helst och njuta av ett gott skratt med mina vänner.

hur lång tid tar tandimplantatplacering?

använda de senaste framstegen inom tandimplantatteknik, Dr. Pearson, Dr. Jefferson och Dr. Camp kan placera enstegs implantat. Dessa implantat kräver inte ett andra förfarande för att avslöja dem, men kräver minst sex veckors läkningstid innan konstgjorda tänder placeras. Det finns även situationer där implantatet kan placeras samtidigt som tandutdragning – ytterligare minimera antalet kirurgiska ingrepp.

Tandimplantatplacering är ett lagarbete mellan en oral och maxillofacial kirurg och en återställande Tandläkare. Dr. Pearson, Dr. Jefferson och Dr. Camp utför själva implantatoperationen, initiala tanduttag och bentransplantation vid behov. Den återställande tandläkaren (din tandläkare) passar och gör den permanenta protesen. Din tandläkare kommer också att göra någon tillfällig protes som behövs under implantatprocessen.

är du redo att le med självförtroende?

specialiteten för Oral och Maxillofacial kirurgi omfattar ett brett utbud av tjänster, och vi försöker erbjuda så många av dessa aspekter av specialiteten som möjligt med tanke på att kvaliteten på tjänsten är av yttersta oro. Kirurgerna i vår praxis har alla genomfört rigorös uppehållsutbildning efter sin doktorsutbildning som inkluderar erfarenhet av anestesi och allmän kirurgi samt oral och maxillofacial kirurgi.

Raleigh Kontor Clayton Kontor Möten

Leave A Comment