• Home
  • vi är här för dig.

vi är här för dig.

jag började röka marijuana när jag var 8. Min farfar använde det av medicinska skäl, så jag såg honom röka det hela tiden. Om han någonsin lämnade någon kruka ute, skulle jag haffa den och gå ut och röka den själv.

vi flyttade till Michigan när jag var runt 12, och det är svårt att flytta till en ny plats i den åldern. Även efter ett år hade jag bara två vänner. Så jag rökte ogräs oftare. Det var så jag klarade mig. En dag, mina vänner följde mig in i skogen och fångade mig på bar gärning; de pratade inte med mig på ungefär ett och ett halvt år efter det. Så mycket för att ha två vänner. Nu hade jag ingen.

så jag blev verkligen deprimerad. Att inte ha någon att prata med kommer att göra det mot dig. Jag började röka upp hård kärna, och sedan insåg jag att jag var pank och jag behövde ett sätt att få mer av det. Så jag började hantera. Jag blev riktigt bra på det också, och jag tjänade mycket pengar. Mitt liv hotades till och med flera gånger av några av de människor jag var inblandad i. Och mina föräldrar hade ingen aning.

under hela den tiden var jag verkligen, verkligen nere. Det kändes som att ingen verkligen förstod mig. Gräset var det enda som fick mig ur mitt huvud lite och gjorde mig glad. Ibland, när jag blev riktigt deprimerad, skulle jag spela rysk Roulette: Jag skulle ladda en kula i en pistol och dra avtryckaren medan jag pekade på mitt huvud.

sedan en natt, 3 januari 2015, fick jag mycket kruka. Det var förmodligen $200 värt utspridda på mitt skrivbord i mitt sovrum. Jag hade bestämt att jag antingen skulle döda mig själv den natten eller röka allt ogräs jag hade. Jag hade en kniv ut; min plan var att skära mina handleder. Men jag spelade min musik för högt, så min mamma kom in. Hon tog in hela scenen, och freaked out. Hon trodde att marijuana var min farfars. hon fick min pappa, som kom in, och han började flippa ut, för.

jag hade bestämt att jag antingen skulle döda mig själv den natten eller röka allt ogräs jag hade.

min pappa och jag hade problem vid den tiden, så att han var där gjorde hela situationen ännu värre. Han hotade att ringa min farfar, vilket troligen skulle få min farfar i trubbel. Jag höll fortfarande kniven, så jag pekade den mot min pappa. Jag kommer inte ihåg hur min mamma fick kniven ur mina händer, men hon gjorde det.Den natten var en vändpunkt i mitt liv. Det skrämde mig verkligen.

så efter det började jag få hjälp att hantera min depression. Jag gick på antidepressiva medel och började träffa en rådgivare. Jag har inte rökt potten sedan den natten i januari, vilket definitivt har hjälpt saker. Även om jag fortfarande har ilska problem, jag kan hantera mina känslor genom Tae-kwon-do. Och jag har fått många fler vänner.

kanske kan du relatera till att känna dig helt ensam och helt missförstådd. Kanske funderar du ens på att ta ditt eget liv. Det hjälper verkligen att prata om vad du går igenom. Om du lämnar din kontaktinformation nedan kommer någon att kontakta dig för att lyssna på din berättelse och hjälpa till. För du är inte ensam om det här.

Leave A Comment