• Home
  • WhatsApp Vem? AT & T lägger till gratis textmeddelanden till andra länder

WhatsApp Vem? AT & T lägger till gratis textmeddelanden till andra länder

– Rick Wilking-Reuters

Rick Wilking-Reuters

av Jared Newman

Februari 25, 2014 11: 20 är EST

AT& t har tydligen insett att kunderna har lite behov av att betala för internationella textmeddelanden när det finns gott om gratis tjänster som WhatsApp som utför samma funktion.

som sådan sötar bäraren affären för delade dataplanabonnenter, med gratis internationella textmeddelanden från USA. Prenumeranter kan nu skicka obegränsade textmeddelanden till 190 länder och obegränsade bild-och videomeddelanden till 120 länder. (Den fullständiga listan över länder som stöds finns här.)

Tänk på att detta erbjudande endast är för abonnenter på AT&T: S mobila Aktieplaner, som redan innehåller Obegränsad inhemsk textmeddelanden. Om du har en äldre plan, till exempel en farfar plan med obegränsad data, Har du tur.

Verizon gjorde exakt samma drag tidigare denna månad och lade till gratis internationella textmeddelanden till sina ”More Everything” – planer. T-Mobile och Sprint båda diagram $10 extra per månad för textning till andra länder, men T-Mobile inkluderar även mobil-till-fast telefon ringer till 70 länder.

medan operatörer traditionellt har debiterat högre priser för internationella meddelanden, ger appar som WhatsApp, Viber, Line och Skype en lösning. Så länge båda användarna har dessa appar kan de utbyta meddelanden gratis. Tanken har tydligt fångats på, med WhatsApp pracka mer än 450 miljoner aktiva användare som den förbereder sig för att förvärvas av Facebook, och företaget kommer efter röstsamtal nästa.

om du handlar för trådlös tjänst, kolla in vår guide till vilken av de stora operatörerna som är billigast.

kontakta oss på [email protected]

Leave A Comment